WereldDansPlatform | WereldDansWerkPlaats
11
page-template-default,page,page-id-11,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

WereldDansPlatform

WereldDansWerkPlaats stelt zich op als een belangrijk ambassadeur en onderstreept het belang van de erkenning van werelddans. Zij zet zich in om de werelddans naar een hoger niveau te tillen, breder te verspreiden en opleidingsmogelijkheden te scheppen. Op dit moment zijn er gesprekken met ‘werelddansers’ (zowel doeners als denkers) uit het hele land om zich te bundelen in een werelddansplatform om zo tot meer zichtbaarheid, gebundelde kracht en kwaliteit te komen.

De drijvende kracht achter WereldDansWerkPlaats, Jolanda Boejharat, acht een diepgaand, sociaal en etnomusicologisch onderzoek naar de werelddans in Nederland wenselijk, zodat ook de werelddans verankerd kan worden in onze samenleving.

Meewerken in het WereldDansPlatform?

Vind jij ook dat er iets moet gebeuren en wil je bijdragen aan zichtbaarheid, krachtenbundeling en kwaliteitsverhoging? Meld je aan voor de het online platform op Facebook en laat van je horen op platform@werelddanswerkplaats.nl. Of kom naar de bijeenkomst op 26 januari en aansluitend naar de Monsoon Jam!