De Orde van Oranje-Nassau voor Theng Mooi Phang-Moong | WereldDansWerkPlaats
428
post-template-default,single,single-post,postid-428,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De Orde van Oranje-Nassau voor Theng Mooi Phang-Moong

foto Dorine Kleinloog

De Orde van Oranje-Nassau voor Theng Mooi Phang-Moong

Wij feliciteren Theng Mooi Phang-Moong van harte met De Orde van Oranje-Nassau!
Als drijvende kracht achter Dansgroep Chinese Senioren ontving mevrouw Phang-Moong (hier op de allereerste Monsoon Jam) uit handen van burgemeester Aboutaleb een lintje voor haar bijzondere inzet in het behoud van Chinese danskunst in Nederland.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.