Op de radio | WereldDansWerkPlaats
438
post-template-default,single,single-post,postid-438,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Op de radio

foto Sunny Jagesar

Op de radio

Early birds opgelet! Morgenochtend is team WereldDansWerkPlaats te gast bij Kunstlicht op radio Den Haag FM. Vanaf 10.20 uur schuiven we aan in de studio om o.a. te praten over Choreografietraject met Tjarda van Straten.
Luister je ook? Op je radio op 92.0 of live via: https://denhaagfm.nl/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.