Seven Seas 2018 | WereldDansWerkPlaats
600
post-template-default,single,single-post,postid-600,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Seven Seas 2018

foto CultuurSchakel

Seven Seas 2018

Tijdens Seven Seas gaan dans- en muziekdocenten van niet-westerse stijlen uit Den Haag met elkaar in gesprek over o.a. taal in een panel met o.a. Jolanda Boejharat (WereldDansWerkPlaats), Damani Leidsman (Cloud), Laudie Vrancken (De Nieuwe Regentes) en meer. Wobbe Kuiper (Codarts) gaat in op de veranderende termologieën.
In de middag zijn er dans- en muziekoptredens. Iedereen is welkom, om te luisteren of mee te praten over het heden en de toekomst van dans in al haar verschijningsvormen.
za 10 nov vanaf 11.30 uur
Koninklijke Schouwburg, Den Haag (gratis)

Sevens Seas is een project van CultuurSchakel. 
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.