Gratis proefles Tribal Fusion Bellydance | WereldDansWerkPlaats
613
post-template-default,single,single-post,postid-613,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gratis proefles Tribal Fusion Bellydance

foto Wytske Homburg

Gratis proefles Tribal Fusion Bellydance

Dit najaar is buikdanseres en docent Vleer gestart met lessen in WereldDansWerkPlaats. Iedereen heeft flink de smaak te pakken, deze maand start een nieuwe lessenreeks Tribal Fusion Bellydance. Zowel voor beginners als voor intermediate studenten. Verdiep je (verder) in deze groeiende dansvorm.

Op donderdag 22 november a.s. is een er gratis proefles!:
19.00 uur 
WereldDansWerkPlaats
Theater de Vaillant
Hobbemastraat 120, Den Haag

Voor meer info. neem contact op met Vleer via:  vle3rt7e@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.