SAVE THE DATE: Valentine's Jam | WereldDansWerkPlaats
676
post-template-default,single,single-post,postid-676,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

SAVE THE DATE: Valentine’s Jam

SAVE THE DATE: Valentine’s Jam

Met Valentijnsdag viert WereldDansWerkPlaats samen met en in het Atrium de liefde. In het kloppende hart van de stad dansen verschillende culturen over liefde en ontplooien we de nieuwsgierigheid voor de ander.  Met of zonder (dans)partner? En we dansen niet alleen op onze blote voeten of dansschoenen, ook op rolschaatsen.

15 februari 2019 @ Atrium City Hall, Den Haag.
Houd de agenda in de gaten voor het programma.