Valentine's Jam - Dance celebration of love in het Atrium | WereldDansWerkPlaats
842
post-template-default,single,single-post,postid-842,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Valentine’s Jam – Dance celebration of love in het Atrium

foto Naomi Kieler

Valentine’s Jam – Dance celebration of love in het Atrium

Wat een liefdevol feest it was Valentine’s Jam – Celebration of Love. Dank aan Atrium Den Haag, alle artiesten en iedereen die samen met ons de liefde dansend kwam vieren💗 volgend jaar weer? foto’s door Naomi Kieler

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.