Save The Date! Global Dance Festival | WereldDansWerkPlaats
982
post-template-default,single,single-post,postid-982,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Save The Date! Global Dance Festival

Save The Date! Global Dance Festival

SAVE THE DATE:

1 en 2 november: Global Dance Festival

WereldDansWerkplaats organiseert samen met De Nieuwe Regentes het Global Dance Festival!
Het Global Dance Festival brengt dansstijlen uit de hele wereld naar Den Haag.
Zoveel verschillende mensen en zoveel verschillende soorten dansen. Van klassiek tot modern en folklore tot nieuwe fusion-vormen. Voor ieder wat wils.

Vrijdagavond 1 november a.s. staat in het teken van Haags talent uit alle windstreken: The Colours of the world. Acht dansscholen showen hun talent in een gevarieerd programma op het mooie podium van de Nieuwe Regentes.

Op zaterdag 2 november a.s. zijn in de middag allerlei workshops te volgen van verschillende niveau’s. Ook is er een debat over de

Mass Diallo

toekomst van werelddans hier in Nederland. The future is moving. In de avond is er een voorstelling waarbij we het beste uit Nederland naar Den Haag halen. We bieden een podium aan zowel authentieke perfomances als nieuwe dansontmoetingen.
Tevens is de première van een nieuw Chinees danstheaterstuk, waarbij de identiteit van Chinezen in Nederland het hoofdingrediënt zijn. Dit stuk is gemaakt onder leiding van Cunsong Xu in opdracht van WereldDansWerkPlaats. Mass Diallo uit Senegal is ook te zien in het
avondprogramma van zaterdag. Mass Diallo is een bijzondere Senegalese danser. Hij is een nieuwsgierige artiest die de verschillende danstradities van het Afrikaanse continent wil beheersen.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.