Deadline verzet: Global Dance Talents! | WereldDansWerkPlaats
1100
post-template-default,single,single-post,postid-1100,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Deadline verzet: Global Dance Talents!

Global Dance Talents

Deadline verzet: Global Dance Talents!

LET OP: deadline verzet naar 29 september!
Wij zijn op zoek naar: Global Dance Talents. Heeft jouw dansschool of dansgroep een toffe choreografie gemaakt in de werelddans en wil je dit graag laten zien tijdens het Global Dance Festival in theater De Nieuwe Regentes op vrijdag 1 november?

Wij geven jou graag meer tijd voor het insturen van een video, daarom hebben wij de deadline verzet. DOE MEE! Stuur je video van jouw groepsdans of danssolo vóór 29 september naar: info@werelddanswerkplaats.nl
Wij geven 8 werelddansgroepen de kans om op het grote podium te staan van theater De Nieuwe Regentes én bieden wij professionele coaching.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.