Preview Global Dance Festival 2021 | WereldDansWerkPlaats
1649
post-template-default,single,single-post,postid-1649,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Preview Global Dance Festival 2021

Preview Global Dance Festival 2021

Tijdens het UIT Festival in theater De Nieuwe Regentes zijn wij te zien met een kort stuk Balinese dans van Nova, DwiBhumi. Op vrijdag 4 september wordt het culturele seizoen bij De Nieuwe Regentes geopend. Op deze avond zijn wij tussen 19.00 en 20.00 uur te zien. Wil jij erbij zijn? Kaartverkoop voor het UIT Festival gaat via het theater: KAARTVERKOOP UIT FESTIVAL.

SAVE THE DATE

Global Dance Festival 2021

The Asian Edition

Zaterdag 6 maart 2021 | De Nieuwe Regentes

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.