Dansen in de woonkamer | WereldDansWerkPlaats
1722
post-template-default,single,single-post,postid-1722,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dansen in de woonkamer

Online danslessen WereldDansWerkPlaats

Dansen in de woonkamer

Indiase dans | Fusion bellydance

In tijden als deze hebben wij met z’n allen de neiging om ons terug te trekken en een beetje naar binnen keren. Maar wij, als de WereldDansWerkPlaats, blijven doorgaan en willen jullie juist nu creatieve inspiratie bieden om thuis mee aan de slag te gaan. Kleine creatieve lichtpuntjes waar we ons mee kunnen voeden: blijf thuis dansen!

Docente Jolanda van Indiase Dansschool Monsoon danst gewoon door met haar leerlingen vanuit huis. 
Ook bij docente Vleer met haar lessen Fusion Bellydance kunnen online lessen gevolgd worden.

Wil jij dat ook? Neem contact op met de betreffende docent!

Jolanda – Indiase Dansschool Monsoon

Vleer – Fusion bellydance

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.