WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Fusion Bellydance

Wil je een mooie en krachtige dansvorm ontdekken of heb je al ervaring met Fusion Bellydance maar wil je een nieuwe insteek uitproberen? Doe dan mee!

6 weekse lessen reeks

Leer de basis van Fusion Bellydance. Krijg de correcte houding en techniek door middel van leuke drills en combo’s. Herontdek je lichaam en werk tegelijk aan je conditie en flexibiliteit. Deze lessen zijn erg geschikt om je techniek te verdiepen en te verfijnen, maar is vooral gericht voor diegene die iets nieuws willen uitproberen. Voel je goed in je lijf en laat die sensuele badass energie vloeien!

Tijdens deze reeks zullen we elke les na een dag fijne warming up 1 tot 2 moves leren en drillen om vervolgens een leuke korte combo mee te creëren. Na de 6 lessen hebben we 6 combo’s die we samen brengen tot een mini choreografie. Deze reeks is een perfecte kennismaking naar Fusion Bellydance en wat voor mooie dans en community het is.

Dag: Donderdagavonden
16 November tm 21 December

Lestijden
20:30 – 22u

Kosten
Volle reeks van 6 lessen: €85
Losse les: €15

Voor meer informatie en inschrijven stuur je een mail naar: vle3rt7e@gmail.com

Wat is Fusion Bellydance?
Fusion Bellydance is een moderne variant van Buikdans, het is waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten.
Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld in een uniek en veelzijdige dansvorm. Het haalt inspiratie uit klassieke dansvormen zoals Indiase dans en Balkan volksdans. Maar ook uit hedendaagse dans, Flamenco, urban dans en streetdance.
In Fusion Bellydance ontstaat een mooie balans van zachte en krachtige bewegingen; scherpe isolaties en slangachtige waves. Tijdens de lessen brengen we alles samen en werken we aan techniek, houding, de mind/ body connectie, creativiteit en choreografie.

Over Vleer
Vleer is een danser en dansdocent uit Den Haag.
Zij houdt ervan om Urban dansstijlen en theatrale elementen te combineren met Fusion Bellydance. En creëert graag verhalen door middel van angulaire staccato en sierlijke bewegingen met veel expressie. Zij geeft op een intuïtieve wijze les en heeft veel aandacht voor wat de leerling nodig heeft. Vleer staat voor inclusiviteit, body positivity, empowerment en creativiteit. Ze helpt je graag verder in je kennismaking en ontwikkeling in Fusion Bellydance en is ook beschikbaar voor privé lessen, coaching en workshops.

Scroll naar boven