WereldDansPlatform | WereldDansWerkPlaats
11
page-template-default,page,page-id-11,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

WereldDansPlatform

WereldDansPlatform is gericht op werelddansers, professionele Haagse werelddans aanbieders en professionele Haagse organisatie met een affiniteit met werelddans. Het platform is een plek waar wij ons bundelen. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en meer mogelijkheden tot samenwerkingen. Uiteindelijk zal dit zorgen voor een sterkere verankering van werelddans in onze samenleving en kunstaanbod.

Meewerken in het WereldDansPlatform?

Vind jij ook dat er iets moet gebeuren en wil je bijdragen aan zichtbaarheid, krachtenbundeling en kwaliteitsverhoging? Maandelijks komt het platform bij elkaar. Door met in gesprek te gaan, te filosoferen over gedeelde belangen en individuele doelen kan werelddans in Den Haag bloeien en de kansen & mogelijkheden voor deze kunstenaars geoptimaliseerd worden.

Geïnteresseerd? meld je aan je aan via poernimagobardhan@cultuurschakel.nl