WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Coaching

Coaching op maat (inclusief studioruimte)

In het hoofdkwartier van WereldDansWerkPlaats, Theater de Vaillant, kun je terecht om je dans te repeteren en te ontwikkelen. Je kunt alleen werken, of samen met andere dansers. WereldDansWerkPlaats biedt ruimte voor reflectie op je werk door een expert, een regisseur of dansers uit een andere stijl.
Je ontvangt daarbij coaching op maat. Aan de start gaan we samen in gesprek over jouw behoeften en wensen. Deze begeleiding op maat kan variëren van artistiek inhoudelijke coaching tot aan productionele hulp. In de studio kun je vervolgens aan de slag om bijvoorbeeld eigen materiaal te oefenen, een nieuwe productie te maken of innovatieve lesmethodes te ontwikkelen.

Coaching op maat heeft een looptijd van een halfjaar: van oktober t/m januari en/of van februari t/m juni. Iedere week is er een blok van twee uur beschikbaar. Aan het eind is er een presentatie van het gemaakte werk. Hoe je dat doet, kan in overleg. Bijvoorbeeld tijdens de Monsoon Jam, tijdens een openbaar gesprek over je werk, of op een festival of presentatieavond elders.

Kosten: € 15,- per week.

Meedoen met Coaching op maat? Stuur een mail of bel ons!”“De diversiteit van culturen is heel mooi om te zien”– Madonna Purperhart

Scroll naar boven