WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Modern Indian movement & technique with live music

maart 24 @ 12:30 14:30

Niveau: gevorderd

Global Dance Workshop

door choreograaf Poernima Gobardhan met live begeleiding door Ganesh Ramnath

Ben jij als Bharata Natyam* danser(es) ook benieuwd naar de mogelijkheden van de bewegingstaal vanuit jouw eigen lichaam? Hoe creëer jij bewust beweging, hoe gebruik je ruimte en hoe zet jij je abhinaya in op je eigen manier? Tijdens deze dans workshop bekijken we de bekende technische aspecten van Bharata Natyam en gaan we op zoek naar nieuwe perspectieven vanuit de techniek en het eigen lichaam. Samen met Poernima werken we aan nieuwe tools om je eigen bewegingsmateriaal te creëren. Zo experimenteer je met Indiase dans vanuit jouw eigen capaciteit en artisticiteit. 

Je duikt onder andere in de danstechniek gebaseerd op het repertoire van Poernima, experimentele oefeningen, met de focus op lichaam, fysieke intuïtie en uithoudingsvermogen. Musicus Ganesh Ramnath begeleidt ons tijdens dit onderzoek op de tabla. Ben jij nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, meld je dan aan door een mail te sturen naar jolanda@werelddanswerkplaats.nl en vermeld daarin vanuit welke je stijl je komt en wat je danservaring is.

Meer over Poernima

Meer over Ganesh

*De intensive is gericht op Bharata Natyam dansers maar andere klassiek Indiaas geschoolde dansers zijn ook van harte welkom. 

€20

WereldDansWerkPlaats

Bekijk de site van Organisator

Theater De Regentes

Weimarstraat 63
Den Haag, 2562 GR
Scroll naar boven