Fusion Bellydance - Vleer | WereldDansWerkPlaats
1586
page-template-default,page,page-id-1586,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Fusion Bellydance – Vleer

Fusion Bellydance

in Den Haag bij de WereldDansWerkPlaats

Op de donderdagavond in Theater De Vaillant kan je lessen volgen bij de WereldDansWerkPlaats in: Fusion Bellydance!

Lestijden
Lessen beginnen op donderdag 10 september.
20 – 21 uur: Beginners – Fundamental Discovery
21 – 22 uur: Halfgevorderd / Gevorderd – Urban Elements

MET OP 3 SEPTEMBER GRATIS PROEFLES!!

!!LET OP!!
I.v.m. RIVM maatregelen maximaal 8 deelnemers per les.

Voor meer informatie en inschrijven stuur je een mail naar: vle3rt7e@gmail.com

Wat is Fusion Bellydance?

Fusion Bellydance is een moderne variant van Buikdans, het is waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten.
Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld in een uniek en veelzijdige dansvorm. Het haalt inspiratie uit klassieke dansvormen zoals Indiase dans en Balkan volksdans. Maar ook uit hedendaagse dans, Flamenco, urban dans en streetdance.
In Fusion Bellydance ontstaat een mooie balans van zachte en krachtige bewegingen; scherpe isolaties en slangachtige waves. Tijdens de lessen brengen we alles samen en werken we aan techniek, houding, de mind/ body connectie, creativiteit en choreografie.

Les voor beginners

Fusion Bellydance – Fundamental Discovery

Leer de basis van Fusion Bellydance. Krijg de correcte houding en techniek door middel van leuke drills en combo’s. Herontdek je lichaam en werk tegelijk aan je conditie en flexibiliteit.

Deze les is erg geschikt om je techniek te verdiepen en te verfijnen, maar is vooral gericht voor diegene die iets nieuws willen uitproberen. Voel je goed in je lijf en laat die sensuele badass energie vloeien!

 

 

Les voor halfgevorderd / gevorderd

Fusion Bellydance – Urban Elementals

Enter the Matrix en ervaar een nieuw variant op Fusion Bellydance.
Door ons te verdiepen in technieken uit urban dansstijlen, creëren we interessante vormen en nuances als we deze gaan mixen met Fusion Bellydance. De technieken die we zullen doornemen zijn o.a. Popping, Tutting, Robot/Animation, Vogue en wat Footwork.
Deze les zit vol met uitdagende layering drills en complexe combo’s om naast je lijf ook je hersens aan het werk te zetten. Hiernaast zullen we ook choreografieën creëren met als thema’s ritualisme en de vier elementen. Tijd om de kosmische energieën aan te wakkeren!

Over Vleer
Vleer is een danser en dansdocent uit Den Haag.
Zij houdt ervan om Urban dansstijlen en theatrale elementen te combineren met Fusion Bellydance. En creëert graag verhalen door middel van angulaire staccato en sierlijke bewegingen met veel expressie. Zij geeft op een intuïtieve wijze les en heeft veel aandacht voor wat de leerling nodig heeft.

Vleer staat voor inclusiviteit, body positivity, empowerment en creativiteit. Ze helpt je graag verder in je kennismaking en ontwikkeling in Fusion Bellydance en is ook beschikbaar voor privé lessen, coaching en workshops.