WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Gezocht: dansers (m/v) – Project Tong Tong Festival

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is het Tong Tong Festival gecancelled. Tot nader bericht wordt de oproep naar dansers uitgesteld. Wij houden jullie op de hoogte!

Wij zoeken dansers voor een bijzonder project als onderdeel van het Tong Tong Festival:

 Tong Tong en Carillon.

Tong Tong en Carillon is een samenwerking tussen beiaardier Gijsbert Kok, Stichting Tong Tong en WereldDansWerkPlaats. In de periode van de Haagse Tong Tong Fair (28 mei t/m 7 juni) speelt het carillon van de Grote Kerk in Den Haag regelmatig een uniek repertoire met Indische en Indonesische invloeden. Op woensdagen 27 mei en 3 juni wordt op deze muziek ook een dans uitgevoerd. Met als thema: 75 jaar vrijheid, gezien vanuit het Indische perspectief.

Voor deze dans zijn wij, choreografen Jolanda Boejharat (WereldDansWerkPlaats) en Arnaud Kokosky Deforchaux (Tong Tong Fair & Festival), op zoek naar veelzijdige dansers die veel improvisatietalent hebben. De choreografie zal Aziatische, met name Indonesische, bewegingsinvloeden hebben.

Interesse?
De auditie vindt plaats op woensdag 8 april, 19.00 – 22.00 uur, in Theater De Vaillant.
Repetities vinden plaats op woensdagen van 19.00 tot 22.00 uur op 15, 22, 29 april en 6, 13, 20 mei in Theater Vaillant.
De uitvoeringen zijn op woensdag 27 mei van 12.00- 13.00 en woensdag 3 juni van 12.00- 13.00 op het Kerkplein in Den Haag.

Voor vragen en opgeven voor de auditie, stuur een mail met CV en foto naar: Arnaud Kokosky Deforchaux, akd@tongtong.nl, o.v.v. ‘Tong Tong & Carillon dans’.

Scroll naar boven