Global Dance Festival | WereldDansWerkPlaats
1795
page-template-default,page,page-id-1795,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Global Dance Festival

Zo één keer in het jaar organiseert de WereldDansWerkPlaats een festival waarbij allerlei dansstijlen centraal staan. Professionals én amateurs geven wij een podiumplek, je kan dans bekijken tijdens voorstellingen en dans ervaren door mee te doen met verschillende dansworkshops en randprogrammering.

In 2019 heeft dit festival plaatsgevonden in theater De Nieuwe Regentes. En in 2021 heeft het festival in een kleine en online vorm plaatsgevonden.

 

Save the Date

In het weekend van 4,5 en 6 november 2022 organiseren wij de tweede editie van het Global Dance Festival, dit wederom i.v.m. de Nieuwe Regentes. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Zin in een festival vol dans van over de hele wereld? Noteer de datum dan alvast in je agenda, we keep you posted!

Vragen of ideeën? Stuur een mail naar: info@werelddanswerkplaats.nl.