Global Jam | WereldDansWerkPlaats
1800
page-template-default,page,page-id-1800,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Global Jam

Global Jam: een werelddansexplosie in Den Haag!

Global Jam is een kleinschalig festival van één dag/avond waar alle mogelijke werelddansinitiatieven zich kunnen presenteren, uit binnen- en buitenland.
Ben jij werelddanschoreograaf of danser? Wil jij aan een publiek tonen wat jij gemaakt hebt? Laat het zien tijdens de Global Jam!

Voorafgaand aan een Global Jam worden regelmatig workshops georganiseerd of documentaires vertoond. Deze spetterende en diverse dansavonden met veel (aanstormend) talent op het podium wordt afgesloten met een jam middels beats vanuit alle windstreken.

De eerstvolgende Global Jam staat gepland op:
ZATERDAG 19 Februari 2022
Thema: presentatie einde seizoen
we houden je hier op de hoogte. Wil je meedoen of heb je andere suggesties, laat het ons dan weten!

Om mee te doen aan de Global Jam is het niet nodig mee te doen aan een van de trainingstrajecten van WereldDansWerkPlaats. Iedereen is welkom!
We komen graag met je in contact. // info@werelddanswerkplaats.nl

Ontvang de Global Jam line-up

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de line-up in je mailbox