WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Global Jam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Global Jam 2022:

Moving through Space

[vc_empty_space]

Moving through Space door Husam Kamel

Op dit moment bestudeert Husam Kamel de oorsprong van de dans. In zijn workshop ‘Moving through Space” wil hij dansers bewuster maken van hun lichaam en meer inzicht geven hoe je muziek daarbij kan gebruiken. Ook gaan we aan de slag met enkele bewegingstheorieën waarvoor hij de inspiratie heeft opgedaan tijdens zijn studiereis uit 2021.

Zijn fascinatie voor dansrituelen zijn begonnen tijdens zijn reis naar Egypte: Cairo, daar heeft Husam, de Zar en Zikre bestudeerd. Vanuit Cairo is hij verder getrokken naar het Zuiden: Luxor en Aswan. Daar heeft hij verschillende plekken van de Godin Bastet bezocht. Zij staat bekend als Godin van vreugde, muziek, van het leven en dans.

Husam begint zijn workshop met een presentatie over zijn studiereis in Egypte, daarna gaan we zelf aan de slag. De workshop is open voor dansers van alle stijlen.

Meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@werelddanswerkplaats.nl, vermeld daarbij je leeftijd en jouw dansstijl. Dat is prettig voor Husam.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][vc_empty_space]

Het Dansplatform

De WereldDansWerkPlaats host op deze zaterdagmiddag een bijeenkomst van Het Dansplatform.

Op de agenda staan onder andere de presentatie van de nieuwe website van het platform en de laatste cultuurupdates door Cultuurschakel.

We vertellen je meer over onze werkwijze en er is ruimte voor de deelnemers om informatie te delen over hun eigen activiteiten. We sluiten de meeting af met een hapje en een drankje! Deze meeting wordt in samenwerking met Cultuurschakel en het Dansplatform georganiseerd.

Wil je erbij zijn of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het Dansplatform jou te bieden heeft, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hetdansplatform@gmail.com of naar info@werelddanswerkplaats.nl.

Heb je zelf nog ideeën of agendapunten voor de meeting, laat het ons dan weten.
[vc_empty_space]

Datum: 19 februari 2022 

Locatie : de Vaillant

Aanvang: 14.00 uur

14.00 -15.30 Workshop Moving through Space door Husam Kamel

16.00 -17.30  Meeting Dansplatform, met een hapje en een drankje

Workshop 10 euro, gratis voor leden van het Dansplatform.

Beide onderdelen zijn los van elkaar te volgen

[vc_empty_space]

Om mee te doen aan de Global Jam is het niet nodig mee te doen aan een van de trainingstrajecten van WereldDansWerkPlaats. Iedereen is welkom!
We komen graag met je in contact. // info@werelddanswerkplaats.nl
[vc_empty_space]

[qodef_button size=”” type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Doe mee!” link=”mailto:info@werelddanswerkplaats.nl?subject=Deelname%20Workshop%20Moving%20through%20Space&body=%0D%0A%0D%0ALeeftijd%3A%0D%0ADansstijl%3A%0D%0A” color=”#ffffff#” hover_color=”#ff00fe” background_color=”#fe7e4d” hover_background_color=”#ffffff”]
[vc_empty_space]

  

 


 

Global Jam: een werelddansexplosie in Den Haag!


Global Jam is een kleinschalig festival van één dag/avond waar alle mogelijke werelddansinitiatieven zich kunnen presenteren, uit binnen- en buitenland.

Ben jij werelddanschoreograaf of danser? Wil jij aan een publiek tonen wat jij gemaakt hebt? Laat het zien tijdens de Global Jam!

Voorafgaand aan een Global Jam worden regelmatig workshops georganiseerd of documentaires vertoond. Deze spetterende en diverse dansavonden met veel (aanstormend) talent op het podium wordt afgesloten met een jam middels beats vanuit alle windstreken.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner row_type=”parallax” content_width=”grid” full_screen_section_height=”no” parallax_background_image=”45″ css=”.vc_custom_1516828349038{margin-top: 40px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background: #fe7e4d url(https://werelddanswerkplaats.nl/wp-content/uploads/2017/12/werelddans-header.png?id=45) !important;}”][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Ontvang de Global Jam line-up

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de line-up in je mailbox[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][qodef_button size=”” type=”outline” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Inschrijven” color=”#ffffff” hover_color=”#ff00fe” hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#ffffff” link=”/nieuwsbrief”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1517144355117{padding-top: 40px !important;}”][vc_column][qodef_image_gallery type=”image_grid” column_number=”5″ pretty_photo=”yes” grayscale=”no” images=”192,669,191,585,672″ image_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven