WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Indiase Dans – Monsoon

Volg lessen bij Indiase Dansschool Monsoon in de Zuid Indiase klassieke dansstijl, de Bharata Natyam, onder leiding van danseres en choreografe Jolanda Djaimala Boejharat. Groepslessen, privélessen en voor beginners of gevorderden, de mogelijkheden bij Jolanda zijn breed! Jolanda is afgedanst in de Bharata Natyam op 21 november 1991 bij Smt Sitra Bonoo. Jolanda heeft zich sindsdien altijd ingezet om de Indiase dans (zowel de Bharata Natyam als de Kathak, als ook fusionvormen) in al haar facetten in Nederland te verspreiden en verdiepen. Zij heeft een glansrijke carrière als danseres achter de rug. Op dit moment doceert, choreografeert en coacht zij in haar eigen Indiase dansschool Monsoon beginnende dansers die op zoek zijn naar hun eigen identiteit binnen de danswereld, maar ook vergevorderde. Zo heeft zij al meerdere van haar leerlingen tot het arangetram mogen begeleiden.

Er zijn mogelijkheden tot het volgen van reguliere lessen, groeps- dan wel privé, op verschillende niveau’s van beginnend tot vergevorderd.

Dag: donderdag
Locatie: theater De Vaillant, Hobbemastraat 120, Den Haag

Groepslessen
Beginners
Tijd: 19:00-20:00 uur

Intermediate, Shabdam en Jattiswaram
Tijd: 20:00 -21:15 uur

Meer informatie en aanmelden: info@monsoonfoundation.nl

Heb jij andere wensen voor jouw Indiase dans skills? Ben jij gevorderd en wil jij een privéles, of wil jij een workshop of begeleiding voor jouw eigen choreografie? Neem contact op met Jolanda: info@monsoonfoundation.nl.

Scroll naar boven