Monsoon Jam | WereldDansWerkPlaats
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Monsoon Jam

De WereldDansWerkPlaats heeft verschillende mooie dansontmoetingen kunnen faciliteren en meemaken. Extra speciaal is het ook om gastartiesten uit het buitenland te verwelkomen. In 2018 was Ikatan Pencak Silat Indonesia (IPSI)  vanuit Bandung bij de WereldDansWerkPlaats voor een workshop en demonstratie on stage. Herbeleef en zie meer over de reis in Europa! Dank aan Ray Gnagey voor de beelden.

Zo kunnen werelddanschoreografen en dansers aan een publiek laten zien wat zij gemaakt hebben. Een mooie en diverse dansavond met zeer veel aanstormend talent op het podium!
Voorafgaand aan Monsoon Jam verzorgt WereldDansWerkPlaats workshops of worden documentaires vertoond. De jam wordt afgesloten met beats vanuit alle windstreken. Volg de line-up via Instagram, Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Monsoon Jam XL

Op 1 en 2 november 2019 was organiseerde de WereldDansWerkPlaats het Global Dance Festival, verschillende dansstijlen vanuit de hele wereld werden vertoond in Den Haag, theater De Nieuwe Regentes.

Global Dance Festival

Ontvang de Monsoon Jam line-up

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de line-up in je mailbox