Monsoon Jam | WereldDansWerkPlaats
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Monsoon Jam

Monsoon Jam is het maandelijkse presentatiemoment van alle mogelijke werelddansinitiatieven: een werelddansexplosie die de stad Den Haag laat zien wat er allemaal te beleven is! Monsoon Jam biedt een ongedwongen sfeer om je werk uit de WereldDansWerkPlaats te presenteren! Van kant=en-klare productie tot work-in-progress of een choreografie die ter plekke tijdens een ‘jam’ ontstaat, alles is mogelijk. Onderlinge inspiratie staat centraal.

Zo kunnen werelddanschoreografen en dansers aan een publiek laten zien wat zij gemaakt hebben. Een mooie en diverse dansavond met zeer veel aanstormend talent op het podium!
Voorafgaand aan Monsoon Jam verzorgt WereldDansWerkPlaats workshops of worden documentaires vertoond. De jam wordt afgesloten met beats vanuit alle windstreken. Volg de line-up via Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ontvang de Monsoon Jam line-up

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de line-up in je mailbox