Monsoon Jam | WereldDansWerkPlaats
9
page-template-default,page,page-id-9,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Monsoon Jam

Monsoon Jam is het maandelijkse presentatiemoment van alle mogelijke werelddansinitiatieven: een werelddansexplosie die de stad Den Haag laat zien wat er allemaal te beleven is! Monsoon Jam biedt een ongedwongen sfeer om je werk uit de WereldDansWerkPlaats te presenteren! Van een kant-en-klare productie tot work-in-progress of een choreografie die ter plekke tijdens een jam ontstaat, alles is mogelijk. Onderlinge inspiratie staat centraal.

Monsoon Jam XL

Binnenkort organiseert WereldDansWerkPlaats een Monsoom Jam XL! Een weekend vol werelddans met spetterende optredens, workshops, documentaires, debat, boekenmarkt en meer activiteiten: Global Dance Festival op vrijdag 1 en zaterdag 2 november

In 2018 heeft WereldDansWerkPlaats verschillende mooie dansontmoetingen kunnen faciliteren en meemaken. Extra speciaal is het ook om gastartiesten uit het buitenland te verwelkomen. Vanuit Bandung was Ikatan Pencak Silat Indonesia (IPSI) in WereldDansWerkPlaats voor een workshop en demonstratie on stage. Herbeleef en zie meer over de reis in Europa! Dank aan Ray Gnagey voor de beelden.

Zo kunnen werelddanschoreografen en dansers aan een publiek laten zien wat zij gemaakt hebben. Een mooie en diverse dansavond met zeer veel aanstormend talent op het podium!
Voorafgaand aan Monsoon Jam verzorgt WereldDansWerkPlaats workshops of worden documentaires vertoond. De jam wordt afgesloten met beats vanuit alle windstreken. Volg de line-up via Instagram, Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Het Global Dance Festival brengt dansstijlen uit de hele wereld naar Den Haag, in theater De Nieuwe Regentes.
Zoveel verschillende mensen en zoveel verschillende soorten dansen. Van klassiek tot modern en folklore tot nieuwe fusion-vormen. Voor ieder wat wils.

Global Dance Festival

Ontvang de Monsoon Jam line-up

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de line-up in je mailbox