Valentine's Jam | WereldDansWerkPlaats
643
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-643,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,tribe-filter-live,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-suprema,tribe-events-page-template
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Valentine’s Jam

februari 15 @ 20:00 - 23:00

Dance celebration of love

In het teken van Valentijnsdag viert WereldDansWerkPlaats samen met het Atrium de liefde. In het kloppende hart van de stad dansen verschillende culturen over liefde en ontplooien we de nieuwsgierigheid voor de ander. Met o.a. een workshop Zumba, couple skating én laat jouw toekomst in de liefde voorspellen door een waarzegster uit het poppentheater.  Met of zonder (dans)partner? Iedereen is welkom om te dansen, workshops te volgen of te kijken naar de optredens.

Zelf jouw dans laten zien? Dat kan, geef jezelf of groep bij Jolanda Boejharat via jolanda@werelddanswerkplaats.nl en wie weet sta je straks zelf wel op de Valentine’s Jam in het Atrium. 

Houd de website in de gaten voor updates programma:

Demo en workshop couple skating – Stichting Es Quint
Rollerskaten is weer helemaal terug. Anno 2019 heeft het Urban Freestyle Rhythm Roller Skating zich wereldwijd enorm ontwikkeld en ligt de pubertijd van het moderne roller skaten mijlenver achter de underground beoefenaars en liefhebbers van nu. Binnen de wereldwijde roller skate community neemt Es Quint uit Den Haag een unieke plaats, door het uitdragen van de diversiteit van roller skaten.
Bij couple skating rolt een duo ritmisch samen en houden ze elkaar in balans, terwijl de een leidt en de ander volgt.
Tijdens Valentine’s Jam geeft Stichting Es Quint een korte workshop waarnaar je daarna zelf op de vloer kunt rollen, leuk om samen met je (dans)partner, vriend of vriendin uit te proberen.

foto Stichting Quadsk8

Single ticket € 5,-  (geldig voor één persoon) / Couple ticket (kom samen) € 7,50

Gegevens

Datum:
februari 15
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Atrium City Hall
Spui 70
Den Haag,
+ Google Maps

Organisatoren

WereldDansWerkPlaats
Atrium City Hall