WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Global Dance Day: Flow & Grow- 15 Juni

Een dansdag met inspiratie en creatie voor dansers en dansliefhebbers uit alle windstreken! In de middag hebben we twee mooie workshops. In de eerste leer je je zelf los te laten en te bewegen on global tunes. In de tweede workshop ga je actief aan de slag om zelf nieuwe bewegingsvormen te creëren. S ‘avonds tonen nieuwe makers uit het global dansveld het resultaat van 2 weken samen in de studio. Kortom dans, dans, en nog eens dans! €15 per event en als je naar een workshop en een voorstelling gaat krijg je €5 korting.

Programma

13.45-15.30 uur | Workshop Global Flow Fusion door Jérôme Meyer
Dit keer speciaal gericht op Global Dancers op mooie Global Tunes. Wil jij meer in contact komen jouw lichaam en jouw eigen dans energie, op zoek naar meer vrijheid als je danst? Binnen de global dance zijn vaak vele regeltjes en stijlkenmerken die een intrinsieke trans flow van beweging in de weg staan. Jérôme neemt je mee op een anderhalf uur durende Global journey, terwijl je danst op blote voeten en zonder te praten. De muziek waarop we dansen is een Global Music Mix.

15.45-17.45 uur | Workshop Connect en Create door Chandenie Gobardhan
Chandenie Gobardhan geeft een fysieke workshop die ingaat op Chandenie’s methode, waarin elementen van verschillende dansvormen (hiphop, popping, Bharata Natyam en hedendaags) samensmelten. Verwacht krachtige, complexe en technische sequenties die zich richten op kwaliteit, intentie en uithoudingsvermogen. Ook zullen we repertoire van Chandenie’s nieuwste werken (CREATOR en Rudra) ontdekken. Deze workshop zal onze fysieke vaardigheden, flexibiliteit, techniek en muzikaliteit uitdagen.

20.15-21.30 uur | Dansvoorstelling in 2 delen: het begint met optredens vanuit verschillende
stijlen en eindigt met een choreografie o.l.v. Chandenie Gobardhan (zij/hen), waarin diverse stijlen
samenkomen. Haagse Global Dancers uit zoveel mogelijk verschillende disciplines die openstaan voor nieuwe
verbindingen gaan op dansavontuur o.l.v. Chandenie Gobardhan en maken samen een choreografie.
Deelnemers worden als danser en maker artistiek en choregrafisch uitgedaagd en zullen samen in
een snelkookpan nieuwe bewegingsvormen ontwikkelen. Meedoen? Lees hier.

Een samenwerking tussen Theater De Regentes en de WereldDansWerkPlaats.

Scroll naar boven