WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Makerstraject X-Change, onder leiding van Chandenie Gobardhan

Global Dancers uit Den Haag opgelet. Ben jij een ervaren danser en op zoek naar een nieuwe dansuitdaging?

Het X-Change makerstraject biedt een selecte groep Global Dancers de kans om met elkaar een nieuwe choreografie te maken. Sta jij open voor nieuwe samenwerkingen en ben jij beschikbaar in de eerste twee weken van juni, dan is dit je kans voor een dansavontuur!

Teaser R&D New Work 2024 – Chandenie Gobardhan

We hebben plek voor zo’n 6- 10 getrainde dansers die we graag de mogelijkheid geven zich artistiek en choreografisch verder te ontwikkelen. De uitdaging zal zijn om samen tot nieuwe bewegingsvormen te komen. Ideaal gezien vertegenwoordigen de groep makers/dansers de verschillende disciplines uit het Global Dance veld. De in Londen woonachtige Chandenie Gobardhan, is geboren en getogen in Den Haag. Chandenie is zelf ooit begonnen als Indiase danser, maar raakte al snel ook in de ban van Hiphop en modern. Chandenie volgde in Nederland de Fontys dansopleiding. Naast danser is Chandenie ook een getalenteerd choreograaf. Haar stijl is een smeltkroes van elementen uit de Bharata Natyam, streetstyles en hedendaagse dans. Chandenie heeft werk gemaakt in opdracht voor Tate Britain, Whitechapel Gallery, Messums Wiltshire Festival of Dance, Northern School of Contemporary Dance, Nike London en The Royal Docks. Op 18 mei kun je haar Nederlandse première van Cycles zien. We gaan in de eerste 2 weken van juni aan de slag, we trainen in de dansstudio van Theater De Regentes. Het eindresultaat tonen we op zaterdagavond 15 juni, tijdens de Global Dance Day, flow and grow!

De trainingen zijn op:
vrijdag 7 juni 19.00-22.00; zaterdag 8 juni 12.00-16.00; zondag 9 juni 12.00-16.00;
woensdag 12 juni 19.00-22.00; donderdag 13 juni 19.00- 22.00 en vrijdag 14 juni 19.00-22.00Ben jij getriggerd en voel je de dansvibes en je creatieve energie stromen?
Neem dan voor 29 mei contact met ons op: Jolanda@werelddanswerkplaats.nl

Scroll naar boven