WereldDansWerkPlaats

WerelddansWerkPlaats beeldlogo

Online Masterclass Choreografie

Wij dansen door! Daarom organiseren wij een online masterclass, zodat je thuis ook lekker kan blijven dansen. To keep the dancing spirit high!

Online Masterclass Choreografie

Vrijdag 29 januari | 19.30 – 21.00 uur | Online, via Zoom

Nieuwe ideeën en inspiratie voor jouw choreografie! Voor groepschoreografieën en duetten, van jou, jouw leerlingen of dansgroep. Annemieke geeft creatieve opdrachten en leert algemene tools die jij op jouw eigen dansstijl kan toepassen. Ook leert zij jou hoe je bekend materiaal op verschillende manieren kunt gebruiken. Choreografie gaat over veel meer dan de danspassen alleen, daarover wil docente Annemieke ook graag haar ervaringen delen.

Elke dansstijl is welkom: Flamenco, Indiaas, Turks, Bollywood, Urban en meer! De masterclass is alleen niet geschikt voor echte paardansen, zoals stijldansen. Bij deze masterclass staat dus het vak ‘choreograferen’ centraal. Het gaat deze masterclass dus niet om het aanleren van concrete danspassen in jouw dansstijl, maar je verlaat de masterclass met een mooie dosis inspiratie en ideeën voor jouw toekomstige choreografieën.

Datum: vrijdag 29 januari
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (Om 19.15 uur wordt de Zoom-link verstuurd)
Kosten: €20,-
Docente: Annemieke Wauters
Aanmelden: info@werelddanswerkplaats.nl

Na aanmelding krijg je een mail met enkele vragen over jezelf als danser, docent, jouw dansachtergrond et cetera. Ook vragen wij je een korte video (van jezelf, jouw leerlingen of dansgroep) op te sturen voor 25 januari waarin wij jouw dansstijl kunnen zien. Het mag een hele simpele video zijn en hoeft niet van hoge kwaliteit, het is enkel om een beeld te krijgen van jouw dansstijl. Wij vragen je dit zodat docente Annemieke zich goed kan voorbereiden op de masterclass.

Kijk hier voor meer info

Scroll naar boven